Door samen te werken met de beste specialisten in hun vakgebied, biedt Fysio Inc topzorg. Zo hebben we directe lijnen met Orthopedisch Chirurgen, werken we samen met Chiropractors, maken we gebruik van de faciliteiten van een Sportschool en hebben we in ons netwerk Personal trainers, Yoga-docenten en voedingsdeskundigen.

kneeclinic-logo.png

KneeClinic

Bij KneeClinic hebben we de handen ineen geslagen. Een kliniek met orthopedisch chirurgen die gespecialiseerd zijn in één gewricht. Samen hebben wij al meer dan 100 jaar ervaring. Een toegewijd team waarmee we u sneller en beter van dienst kunnen zijn. Wij hebben geen lange wachttijden voor het behandelen jouw knieproblemen en zijn een erkend Zelfstandig Behandel Centrum (ZBC).

KneeClinic Haarlem
Van Zeggelenplein 137
2032 KG Haarlem

KneeClinic Amsterdam
Jan van Goyenkade 1
1075 HN Amsterdam

Telefoonnummer: 020-3090161
E-mail: afspraak@kneeclinic.nl

www.kneeclinic.nl

Avant-Garde Chiropractie

Het is onze missie om onze patiënten uitstekende chiropractische zorg te leveren en educatie te geven over de algehele gezondheid en welzijn. Wij streven ernaar om ons voortdurend te ontwikkelen en scholing te krijgen over de nieuwste onderzoeken en innovatieve technieken om daarmee het welzijn van de patiënten te bevorderen.   Wij willen ervoor zorgen dat onze patiënten het beste uit het leven kunnen halen, bloeien, uitblinken en langer fit blijven. Wij ondersteunen ze op hun weg naar optimale gezondheid en welzijn.

Avant-Garde Chiropractie

@Delphis Health Club

Zijlweg 314 A-B

2015 CP

Haarlem

Telefoonnummer:          023-2052188

E-mail: info@avantgardechiropractie.nl

FysioInc siteLVS_9388HR.jpg