FysioInc siteLVS_9460HR.jpg

Orthopedische revalidatie

Herstellen voor diegenen die na een operatie weer terug op hun oude niveau willen komen, voor hen die een operatie in het vooruitzicht hebben, of die juist geen operatie nodig hebben.

Fysio Inc heeft uitgebreide ervaring op het gebied van orthopedische revalidatie. Het kost veel geduld, tijd en inzet om weer te kunnen functioneren op het gewenste niveau. 

Fysio Inc werkt samen met de Knee Clinic om een zo goed resultaat te behalen en de patiënt de jusite begeleiding te geven.
 

Orthopedische revalidatie na een kruisbandreconstsructie, knieprothese, meniscus-operatie, heupprothese, schouderoperatie, breuken, enkeloperatie

Knieklachten

De pees van de knieschijf of van de bovenbeenspier (m. Quadriceps femoris) zorgt vaak voor klachten in het dagelijks leven of bij sporten. Ook de mensicus of de banden kunnen problemen veroorzaken.
Het is vooral van belang om niet door te blijven lopen met klachten. Als fysiek ongemak niet vanzelf overgaat, is er wellicht een andere insteek nodig om deze problemen op te lossen.

Fysio Inc helpt je bij het herstellen van knieklachten. Wij hebben ruime ervaring met diverse knieklachten  en kunnen je helpen om te snappen wat de klacht veroorzaakt en hoe je er vanaf komt én hoe het wegblijft.
 

Als je niet zeker weet of fysiotherapie jou kan helpen, kun je altijd samen met ons kijken wat voor jou de beste oplossing is.

FysioInc siteLVS_9388HR.jpg
FysioInc siteLVS_9460HR.jpg

Schouderklachten

Schouderklachten komen vaak voor en op heel veel verschillende manieren. Het kan regionaal in de schouder pijn doen of het kan doortrekken naar de nek of rug. De verschillene klachten vragen ook verschillende behandelingen. Het is van belang om goed te weten en uit te zoeken wat de klachten veroorzaakt en hoe dit te behandelen.

De behandeling bestaat onder meer uit mobilieren van het gewricht, detoniseren van de omliggende spiergroepen of het trainen van de stabiliteit, coördinatie en kracht van de arm, rug en schouder.

Mocht je niet zeker weten of jouw schouderklachten kunnen worden verholpen met fysiotherapie, neem gerust contact op en samen kijken we wat de beste oplossing is.

Rugklachten

Jaarlijks komen meer dan een miljoen mensen met rugklachten bij de fysiotherapeut. Rugklachten behoren dan ook tot de meest voorkomende blessures.
Last van je rug is nooit fijn, je merkt het als je zit tijdens het werken of studeren, tijdens het sporten of zelfs als je even wilt ontspannen. Gelukkig zijn rugklachten goed te behandelen.

Met name meer kennis van je rugklachten maakt dat je beter herstelt. Naast ontspannen is vooral bewegen belangrijk om van je rugklachten af te komen.

Weet je niet zeker of je rugklachten hebt of wil je meer informatie hoe ermee om te gaan? Neem contact op met Fysio Inx en samen kijken we wat voor jou de beste oplossing is.

FysioInc siteLVS_9388HR.jpg
FysioInc siteLVS_9460HR.jpg

Preventie

Voorkomen is beter dan genezen luidt het welbekende spreekwoord. En niets is minder waar. Ook al kun je altijd een blessure of lichamelijke klacht oplopen, dan nog is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je lichamelijk goed in je vel zit. Veel en vaak bewegen is hierbij belangrijk.

Je hoeft echt geen topsporter te zijn en je hoeft ook niet dagelijks de fitnesszaal in te duiken. Kijk vooral waar jij energie van krijgt, dat werkt namelijk het beste.

Het helpt ook om je preventief te laten behandelen. Massage of juist specifieke oefeningen die ervoor kunnen zorgen dat je blessurevrij blijft. 

Neem gerust contact met ons op en dan kijken we samen wat voor jou de beste oplossing is.

contact.

Bedankt voor je bericht.

tijden.

Maandag 

Dinsdag    

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

08.30  -  22.00

08.30  -  17.00

08.30  -  17.00

08.30  -  22.00

08.30  -  13.00

Route.

Fysio-inc-logo.png

Fysiotherapiepraktijk Fysio Inc

Locatie Smile Sport

Korte Verspronckweg 7-9

2023 BS Haarlem

023 2058113

06 28325990

info@fysio-inc.nl

  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon